1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SAUNAMARATON! Talvepealinnas Otepääl toimub taas Euroopa Saunamaraton
SAUNAMARATON! Talvepealinnas Otepääl toimub taas Euroopa Saunamaraton

SAUNAMARATON! Talvepealinnas Otepääl toimub taas Euroopa Saunamaraton

Euroopa Saunamaraton 2015 Foto: Monika Otrokova
Euroopa Saunamaraton 2015
Foto: Monika Otrokova

6.veebruaril 2016 on Talvepealinnas Otepääl Euroopa Saunamaraton. Registreerimine toimub 6. – 7. jaanuaril 2016 e-posti teel saun@otepaa.ee.

Järjekorras juba seitsmenda Euroopa Saunamaratoni start on 6.veebruaril kell 12.00 Kääriku Spordikeskuses. Start on avatud kuni kella 13.00ni. Finiš on avatud kella 17.00ni Kääriku Spordikeskuses. Samas toimub ka kokkuvõtete tegemine ja autasustamine.

Sirje Ginter, Otepää kultuurijuht ja Euroopa Saunamaratoni peakorraldaja ütles, et Saunamaratonile registreeritakse kuni 800 osalejat. Registreerimisel tuleb kirja panna võistkonna nimi ning osalejate ees- ja perekonnanimi, kontakttelefon ja e-post. Võistkonna nime hiljem muuta ei saa. „Kui hiljem muutub üle 50% registreeritud võistkonna liikmetest, siis see võistkond annulleeritakse, seega palun mõelge oma osalemine hoolikalt läbi,“ lisas Sirje Ginter.

Euroopa Saunamaraton 2015 Foto: Monika Otrokova

Ainult naistest koosnevale võistkonnale on ka sellel aastal eriauhinnad – pesupalid, mille paneb välja Lemmikmees OÜ. Peaauhinnaks on OÜ Lemmikmehe poolt saunatünn.

Saunamaratonil osalev võistkond on 4-liikmeline. Võistkond saab stardipaigas saunade orienteerumiskaardi ja saunakaardi, kuhu tuleb saada saunaomanike kinnitused saunaskäigu kohta. Kõigil võistkonna liikmetel tuleb saunalaval leili võtta vähemalt 3 minutit. Lisaboonust (aja vähendamine) annab saunalistele jääaukude, kümblustünnide ja muu saunaomanike poolt välja pakutud atraktsioonides ja meelelahutuses osalemine. Lühima ajaga kõik saunad, jääaugud ja tünnid läbinud võistkond on võitja. Finišisse jõudes tagastatakse saunakaart. Saunamaratonist osavõtmiseks on vajalik oma transpordi olemasolu. Saunalised kinnitavad oma allkirjaga, et nende tervis lubab saunatada.

Head Uudised GoodNews