1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SPINNINGUVÕISTLUS! Otepääl on tulemas valla meistrivõistlused spinningupüügis
SPINNINGUVÕISTLUS! Otepääl on tulemas valla meistrivõistlused spinningupüügis

SPINNINGUVÕISTLUS! Otepääl on tulemas valla meistrivõistlused spinningupüügis

Foto: Aivo Meema
Foto: Aivo Meema

20.augustil saavad huvilised  osaleda Otepää valla Meistrivõistlustel spinningupüügis – Pühajärve Spinning 2016.

Võistluse korraldab kalapüügiklubi Vops. Võistlus toimub Pühajärve rannas kella 9.00-14.00 ning registreerimine toimub Pühajärve Paadisadamas kell 8.00-9.00. Auhinna saavad parimad nais- mees ja noorvõistlejad. Võistelda võib ka meeskonnaga, võistkonnas peab olema kaks liiget.  Osavõtumaks on meestel ja naistel 15 eurot, noortel 10 eurot, vajalik on eelregistreerimine, kuna ainult ennast kirja pannud saavad paadi.

Juba traditsiooniks kujunenud Pühajärve Spinning toimub sellel aastal 18. korda. Võistluse korraldaja Aivo Meema sõnas, et võistluse reeglid näevad ette, et iga võistleja võib kasutada korraga ühte spinningut, püügiks valmis spinningute arv paadis pole piiratud.

Foto: Aivo Meema
Foto: Aivo Meema

Kasutada võib ainult tehissöötasid, kalade, kalatükkide, usside, tõukude jt. naturaalsete söötade kasutamine ja lantidele lisamine on keelatud.

„Erinevatel aastatel on võistlemas käinud 10 – 15 võistkonda ja 80 – 100 üksikvõistlejat,“ sõnas Aivo Meema. Pühajärve Spinning on Eestis üks suuremaid spinningupüügi võistlusi , osalejate seas on olnud alati  tunnustatud ja tuntud oma ala meistreid.“

Kalapüügivõistlust toetab Otepää Vallavalitsus.

Head Uudised GoodNews