1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Taavi Aas: minu töö jätkub riigikogus
Taavi Aas: minu töö jätkub riigikogus

Taavi Aas: minu töö jätkub riigikogus

Minu töö jätkub riigikogus, sest poliitiline olukord on muutunud ja nii on minu meeskonnal vaja, teatas täna Tallinna linnapea Taavi Aas.  

„Viimastel riigikogu valimistel hääletas ligi 4000 inimest Mustamäelt ja Nõmmelt selle poolt, et läheksin riigikokku. Olen otsustanud nende soovi kuulda võtta,“ ütles Aas tänases avalduses.

Riigi tasandil soovib Aas keskenduda rahandus- ja majandusküsimustele, lisaks seista omavalitsuste laiemate õiguste eest.

„Iga uus ettevõtmine tekitab algul kõhklusi. Kuid poliitiline olukord on veebruarist saadik oluliselt muutunud ja sellises olukorras on minu meeskonnal vaja, et rakendaksin end just riigi tasandil.

Kultuurikeskus Kaja uue ja väga stiilse hoone valmimine Mustamäel on ilusaks punktiks minu ligi pooleteise kümnendi pikkusele tööle Tallinna linnasüsteemis,“ sõnas Aas.

Aas selgitas, et tal on hea meel, et sai kaasa aidata väga erinevate linnaobjektide valmimisele, seda nii abilinnapeana kui linnapeana, alates Vabaduse väljakust kuni Haabersti ristmikuni.

„Veel rohkem on mul hea meel, et Tallinn läheb laulu- ja tantsupeole vastu uuenenud laulukaarega ja uuenenud Kalevi staadioniga,“ ütles Aas.

Tallinn on ja jääb headesse ja kogenud kätesse,“ kinnitas Aas. Tema sõnul on oluline, et uus valitsus on Tallinna plaanide suhtes sõbralikult meelestatud ja see tähendab, et riigi ja linna suured ühisprojektid saavadki teoks.

Head Uudised GoodNews