1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna toimub vaba aja mess noortele
Täna toimub vaba aja mess noortele

Täna toimub vaba aja mess noortele

Täna on kell 12–16 kõik oodatud Kristiine Keskuses (Endla 45) toimuvale Tallinna suvisele vaba aja messile, kus lastele ja noortele on vahvaid suvetegevusi ning noortelaagreid tutvustamas huvikoolid, laagrikorraldajad, spordiklubid, muuseumid ja teised asutused.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev usub, et messilt leiab igaüks omale suvevaheajaks meelepäraseid tegevusi ja laagreid, millega kas või kogu suvi ära täita. „Peatselt saabuv suvine koolivaheaeg toob lastele kaasa palju vaba aega. Soovime selle messiga anda kõigile lastele, noortele ja ka nende vanematele võimaluse tutvuda lähemalt suviste laagrite ja teiste põnevate suvetegevustega, et terve suvi mööduks aktiivselt puhates ning arendavate ja lõbusate tegevuste saatel,“ tutvustas abilinnapea eelseisvat üritust. „Messil saavad huvilised kohapeal kätt proovida mitmetes töötubades ja ehk nii mõnigi laps leiab neist töötubadest omale hoopis uue ja mõnusa harrastuse, millega ka iseseisvalt suvevaheajal tegeleda.“

Messil on kohal üle 20 organisatsiooni, kelle seas on nii noortelaagrite korraldajaid, huvikoole, spordiklubisid, tantsukoole ja muuseume. Kohapeal tutvustatakse nii suvel korraldatavaid linnalaagreid, Tallinnast väljas looduskaunites kohtades toimuvaid noortelaagreid, suviseid tööubasid ja kursuseid lastele ning palju muud põnevat. Noortelaagritest leiab messilt vahvaid seiklus- ja merelaagreid, muusika- ja spordilaagreid jt.

Suvisel vaba aja messil on lisaks kavas esinemised ja põnevad töötoad. Töötubades saab meisterdada, teha tutvust robootika ja programmeerimisega, valmistada fotokollaaže, osaleda tantsutöötubades, võtta mõõtu maadluses ning proovida capoeira‘t. Töötoad on avatud kogu messil vältel ja osalemine on tasuta.

Suvine vaba aja mess toimub Kristiine kaubanduskeskuses (Endla 45) I ja II korruse aatriumis kell 12–16. Üritust korraldab Tallinna spordi- ja noorsooamet.

Lisainfot leiab Tallinna noorteinfo veebilehelt www.tallinn.ee/novaata.

Head Uudised GoodNews