1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tartu noorte töömalev otsib suveks rühmajuhte
Tartu noorte töömalev otsib suveks rühmajuhte

Tartu noorte töömalev otsib suveks rühmajuhte

Tartu noorte töömalev otsib suveperioodiks rühmajuhte, kes valmistaksid rühmi ette ja juhiksid neid vahetuse vältel. Rühmajuhid planeerivad ka ühistegevusi ja peavad olema noortele eeskujuks.

Tartu noorte töömaleva eesmärk on pakkuda arendavat suvevaheaja veetmise võimalust ja töötamise kogemust 13-19-aastastele noortele. Malevas osalemine annab noorele võimaluse saada esimene töökogemus toetatud ja turvalises keskkonnas. Malevlaste peamisteks tööülesanneteks on heakorratööd, abitööd teeninduses, talumajapidamises või ürituskorralduses. Lisaks toimuvad rühmajuhi eestvedamisel mitmesugused arendavad ühistegevused.

Sellega seoses otsib Tartu noorte töömalev oma ridadesse uusi rühmajuhte. Rühmajuhi tööülesanneteks on rühma ettevalmistamine (rühma komplekteerimine, ühistegevuste planeerimine), malevarühma toimimise juhtimine (ühistegevuste läbiviimine, noorte toetamine ja suunamine, dokumentatsioon jms) ja sündmustel osalemine noortega malevasuve vältel. Üht rühma juhivad kuni kolm rühmajuhti. 2020. aasta suvel on ühe malevavahetuse kestuseks 7-21 päeva ajavahemikus 15.06-09.08.

Rühmajuhiks kandideerimiseks on vajalik vähemalt keskharidus ja huvi noortega töötamise vastu.

Kõikidele rühmajuhtidele, kellel veel ei ole laagrikasvataja- ja esmaabitunnistust, korraldab Tartu noorte töömaleva staap vastavad koolitused, mis toimuvad 10.-13. aprillini Tartus tasuta.

Head Uudised GoodNews