1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kalle Klandorf Pae promenaadi avamisel: tegemist on linna selle aasta ühe suurima investeeringuga Lasnamäel
Kalle Klandorf Pae promenaadi avamisel: tegemist on linna selle aasta ühe suurima investeeringuga Lasnamäel

Kalle Klandorf Pae promenaadi avamisel: tegemist on linna selle aasta ühe suurima investeeringuga Lasnamäel

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf rõhutas Pae promenaadi avamisel, et tegemist on linna selle aasta ühe suurima investeeringuga Lasnamäel, mille kujundamisel on arvestatud kohalike elanike vajadusi. Rajatis sobib ümbritsevasse keskkonda ja muudab korrusmajade piirkonnana kaunilt korrastatud linnaruumiks.

Ühtlasi juhtis abilinnapea tähelepanu, et korrastatud Pae promenaad, millest kohalikud elanikud ja eelkõige lapsed siirast rõõmu tunnevad, on kiviviske kaugusel alkoholipoest ja õnnemängu asutusest. „Siin on linnal tõsine mõttekoht, sest kasiino, alkoholi kauplus ja sportimis- ning puhkamisvõimalusi pakkuv promenaad ühte kolmnurka kuidagi ei sobi.“

Pae promenaadile rajati nüüdisaegne ja säästlik valgustus, uus tänavakate, puhkealad, pingid ja kahetasandiline haljastus puude ja põõsastega. Promenaadil asub mänguväljak ning võimlemis- ja sportimiskompleks. Algusesse ja lõppu on paigaldatud betoonsilindrid, mis tõkestavad sõidukite pääsu promenaadile.

Pae promenaad asub Lasnamäe linnaosas Pae ja Paekaare tänava vahelisel korruselamute alal. See algab Pae tn 80 asuva hoone kõrvalt ning lõpeb Paekaare tänavani jõudes.

Head Uudised GoodNews