1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Kristiine LOV uus hoone pälvis Euroopa rohelise kontori tunnistuse
Kristiine LOV uus hoone pälvis Euroopa rohelise kontori tunnistuse

Kristiine LOV uus hoone pälvis Euroopa rohelise kontori tunnistuse

Peaaegu aasta tagasi kolis Kristiine linnaosavalitsus oma vanast asukohast Tulika tänavalt uude kaasaegsesse majja aadressil Metalli tänav 5. Enne esimest aastapäeva täitis linnaosa endale seatud eesmärgid ja pälvis uuele hoonele prestiižika Euroopa rohelise kontori sertifikaadi.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul tähendab see, et haldushoone vastab rohelise kontori süsteemi põhimõtetele. „Rohelise kontori märk tähendab, et oleme rakendanud sellise majasisese haldussüsteemi, mis aitab loodusressursse säästlikult kasutada, pidevalt jälgida ja vähendada keskkonnamõju ning jäätmeteteket, kokkuvõttes muuta töökeskkonda tervislikumaks,“ selgitas Riibe.

„Rohelise kontori põhimõtete rakendamine vähendab ka üldkulusid läbi säästlikuma energia- ja ressursikasutuse, samuti motiveerib töötajaid ning tõstab üldist moraali. Tänan kõiki, kes on linnaosavalitsuses keskkonnajuhtimisesüsteemi juurutamisele oma panuse andnud,” rõhutas Riibe.

Rohelise kontori tunnistuse saavad organisatsioonid, kes tegutsevad järjekindlalt keskkonnahoidlikke ja töötajasõbralikke põhimõtteid järgides.

Head Uudised GoodNews